Evaluaties Aladdin –  voor groep 3 en 4 Vlissingen september 2020

Ook dit schooljaar ontvangen de scholen na afloop van een activiteit een evaluatieformulier. We hebben voor de voorstelling Aladdin maar liefst 11 ingevulde evaluaties ontvangen. Wij delen de uitkomst hiervan graag met jou en geven je de Tips & Tops die naar voren kwamen.

Uitkomst

Allereerst onze complimenten! Wat een goede evaluaties hebben we mogen ontvangen. De scholen waren allemaal erg blij met Aladdin als vervangende voorstelling. De duur van de voorstelling was prima en de educatieve waarde was goed. Het is een voorstelling die precies aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Bijzonder hoe de poppenspeelster het publiek in haar greep had en de interactie die ze maakte! Vooraf dachten sommige leerkrachten dat een poppentheater misschien wel te kinderachtig zou zijn, maar dit was totaal niet het geval. Er was veel afwisseling, werd boeiend gebracht en het decor was zeer creatief bedacht. Het was een waardige vervanger voor de voorstelling die niet kon plaatsvinden.

Na afloop hebben een aantal klassen nog nagepraat met de klas over wat ze gezien hadden. Over het trouwen van Aladdin met de prinses en hoe dit dan precies zat. Sommige hebben nog een hele middag geknutseld met het thema Aladdin.

De kinderen vonden het geweldig! Ze waren erg enthousiast en de rook bij de geest vonden ze fantastisch maar ook een beetje spannend. Ze waren verrast door wat ze te zien kregen en vonden de verschillende personages erg leuk.

Beoordeling

De voorstelling Aladdin is door de groepen beoordeeld met geweldige cijfers, namelijk 3x een acht, 5x een 9 en maar liefst 3x een 10. Gemiddeld een 9!! Wat een goede beoordeling! Ga vooral zo door!

Voor nu wensen we jullie alvast hele fijne dagen en blijf gezond!

 

Met vriendelijke groet,

 

Vanessa van Driel
planning & organisatie
Kunsteducatie Walcheren