Molletje Bim

Molletje Bim is een slim en opgewekt diertje. Hij woont in een bloemrijke tuin,onder de grond. Hij is ook graag boven de grond, maar daar woont ook een kat. Op een dag komt er een babyvogeltje aangevladderd. Het is alleen en zijn moeder is zoek. De gemene kat vangt het vogeltje.Molletje bevrijdt hem, precies op tijd. Molletje Bim ontfermt zich over het jonge dier. Hij brengt hem naar dokter Hond die hem weer beter maakt. Zullen ze de moeder van vogeltje terug kunnen vinden?
Een luchtige, vrolijke en muzikale voorstelling die de kinderen meeneemt in de gezellige en kleurrijke wereld van Molletje Bim. Vanaf 3 jaar. Theaters tot 150 toeschouwers. School groep 1 en 2.

Lisette WismanLisette Wisman wrote on March 21, at 10:02 am:
Wat is Molletje Bim een leuke voorstelling. Het decor is fantasierijk, mooi en lieflijk. Het verhaal is leuk, de poppen leven echt, de poppenspeelster is een prachtmens en wat een plezier hadden de kinderen. Dank jullie wel. We hebben genoten. Amsterdam loves you!

Winnaar van 2 Awards op het Nanchong International Puppetfestival in China 2017. ‘Outstandingprogram’ en ‘Design and Puppets’  Winnaar van een Award op het Shanghai International Puppetfestival competition in 2018. ‘Festival Award’            Winnaar van een Award op het Guangzhou family theater festival juni 2018. ‘Outstanding Drama’

Award China 2018 

Awards in China

Awards in China

 

Dr hond - Molletje Bim
Molletje Bim
De kat uit Molletje

Molletje Bim werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het VSB fonds en van stichting Boschuysen.