De Kikkerprinses

Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn is daar plotseling de tovenaar Bis Bis. Hij wil met haar trouwen. Maar de prinses wil niet. Daar is de tovenaar zo boos om dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker….wat een schrik. Alleen de juiste prins kan de betovering verbreken. Maar hoe kom je aan een ware prins? Het konijn wil helpen, hij gaat op zoek.
Met behulp van o.a. een bolletje wol, een dikke oma-beer en haar kleinkinderen, weet het konijn de juiste prins te vinden. Zo wordt de betovering verbroken…Arme tovenaar.

Een lentefris, muzikaal sprookje gespeeld met de directe kracht van schitterende handpoppen in een verrassend decor. Voor alle kinderen en volwassenen vanaf 4  jaar. School groep 1,2,3 en 4

Leonie BaaijensLeonie Baaijens from Monnickendam wrote on February 13  at 3:46 pm:
Op 16 januari met de klas naar de voorstelling van de Kikkerprinses geweest. Wat een geweldige voorstelling! De kinderen hebben ademloos zitten kijken. Prachtige poppen, goed gespeeld verhaal met afwisselend spannende stukjes en dan weer grapjes. Echt een aanrader, bedankt Koekla!

Bewaren

Mira Beckers Theater LandgraafMira Beckers Theater Landgraaf wrote on January 26, at 10:10 am:
Het was weer volle bak. Van jong tot oud heeft genoten van jullie voorstelling. Het prachtige poppenspel van Christina, de mooie wendbare decors prachtig verlicht door Gillian, en last but not least de prachtige poppen! We zien jullie graag terug volgend seizoen in theater Landgraaf!