Guestbook

Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.204.202.44.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
55 entries.
Occii Kinderpret Occii Kinderpret from Amsterdam wrote on November 15, 2019 at 2:05 pm:
Wat een prachtige middag, Christina en Gilian , met jullie drukbezochte nieuwste voorstelling Masha en de beer! Dit is al het 18e jaar op een rij van een supermooie samenwerking... Dat er nog lang veel kinderen mogen genieten van al jullie moois!
Mira Beckers Mira Beckers from Theater Landgraaf wrote on September 2, 2019 at 9:33 am:
Wij hebben genoten van molletje Bim! Zoals altijd wisten jullie de aandacht van de kinderen én volwassenen vast te houden van begin tot eind En dat is geen ‘kattenpis’ op een buitenmarkt waar alles een beetje rommeliger dan anders verloopt.
Wilma Gerritse Wilma Gerritse from Schiedam wrote on July 6, 2019 at 11:46 am:
Ha Christina en Gilian, Het was opnieuw geweldig! We zijn ook dit jaar weer heel blij met jullie voorstelling. Bedankt! We zien jullie graag op vrijdag 26 juni 2020 met Aladdin. Vriendelijke groeten namens de mijn collega's , Wilma Gerritse
Ankie de Kort Ankie de Kort from Dussen wrote on June 15, 2019 at 8:48 pm:
Hartelijk bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan de geslaagde Kastelendag 2019! Wij krijgen veel complimenten voor jullie prachtige voorstelling de Kikkerprinses!
Faat Oumansour Faat Oumansour from Rotterdam wrote on May 2, 2019 at 6:47 am:
Koekla je bent zo'n creatief persoon dat je zelfs in de voorstelling de verschillende culturen weet te verbinden! Ga zo door. We kijken uit naar je volgende voorstelling.
Marjolein Marjolein from Den Bosch wrote on April 8, 2019 at 1:17 pm:
Wat was het weer een geweldig mooie en fantastisch uitgevoerde voorstelling! De kinderen hebben genoten van het spannende sprookje Aladdin, wat was het betoverend en wat een aandacht bleven de kinderen houden voor alles wat er gebeurde.
OCCI Kinderpret OCCI Kinderpret from Amsterdam wrote on October 25, 2018 at 6:47 am:
Occii Kinderpret Super bedankt namens 101 kindjes en ouders en BSO-begeleiders voor een prachtige fantastische sprookjesmiddag Koekla!
Sander Amerongen Sander Amerongen wrote on July 24, 2018 at 12:15 pm:
We zijn zeer blij dat we jullie hebben gevonden en we zijn zeer tevreden over jullie professionaliteit. Wat is Christina goed zeg! Haar stem, bewegingen en enthousiasme is uniek bewonderenswaardig! De poppen zijn zo mooi!De muziek, geluiden en verlichting adembenemend!
Caroline Seerb Caroline Seerb from Gent wrote on January 6, 2018 at 11:07 pm:
Het Spookje was in 1 woord prachtig!! Doe zo verder. Hier hebben we met z'n allen heel erg genoten!! Ook jouw uitdrukkingen vond ik zo mooi, ook als je even niet zelf meespeelde. Mooi decor, prachtige verlichting, geluid, media. Een compleet spel.
Danilo Liwanag Danilo Liwanag from Quezon City wrote on December 14, 2017 at 11:10 am:
Your show at the Quanzhou China Festival was truly amazing. As I had said; you’re not only a good puppeteer but also a versatile theater actress. I have watch closely your moves in managing the manipulation of all your puppets and its wow! terrific.
Marjolein Marjolein from Den Bosch wrote on October 9, 2017 at 7:53 pm:
Vandaag hebben de kleuters en hun leerkrachten weer ontzettend genoten van jullie fantastische voorstelling!Dit keer keken wij naar een nieuwe voorstelling van jullie: Het Spookje. Wat een kwaliteit op alle gebieden: De uitvoering weer zo professioneel, de teksten precies goed, de muziek zo mooi samengesteld, de spanning en ontspanning goed afgewisseld, het verhaal. Het was ronduit weer geweldig! Bedankt en graag tot ziens op Het Bossche Broek.
Leonie Baaijens Leonie Baaijens from Monnickendam wrote on February 13, 2017 at 3:46 pm:
Op 16 januari met de klas naar de voorstelling van de Kikkerprinses geweest. Wat een geweldige voorstelling! De kinderen hebben ademloos zitten kijken. Prachtige poppen, goed gespeeld verhaal met afwisselend spannende stukjes en dan weer grapjes. Echt een aanrader, bedankt Koekla!
Pcbs de Regenboog Pcbs de Regenboog from Rozenburg op wrote on September 16, 2016 at 5:45 pm:
Vandaag waren jullie bij ons op school met de voorstelling 'de Kikkerprinses'. Een geweldige voorstelling waar de kinderen ademloos naar hebben zitten kijken. We zien jullie graag bij ons terug.
Obs Harry Bannink Obs Harry Bannink wrote on March 10, 2016 at 10:11 am:
Elk jaar als Koekla in het kunstmenu staat kijken wij niet verder..... Iets mooier dan met de kleuters naar een voorstelling van Koekla kijken is er niet! Gisteren en vandaag bezochten we "kabouter Thijm". Het was weer geweldig!!! Tot volgend jaar
Nele Nele wrote on February 21, 2016 at 10:11 am:
Vandaag naar jullie voorstelling 'Kabouter Thijm' te Opwijk (B) geweest. Het decor, de prachtige poppen, de betoverende sfeer en de spannende dialogen tussen de poppen ... Een aanrader. Heel knap wat jullie met twee neerzetten.
Mira Beckers Theater Landgraaf Mira Beckers Theater Landgraaf wrote on January 26, 2016 at 10:10 am:
Het was weer volle bak. Van jong tot oud heeft genoten van jullie voorstelling. Het prachtige poppenspel van Christina, de mooie wendbare decors prachtig verlicht door Gillian, en last but not least de prachtige poppen! We zien jullie graag terug volgend seizoen in theater Landgraaf!
Rob van der Horst Rob van der Horst wrote on November 13, 2015 at 10:09 am:
Basis school de Zuidwester uit Haarlem, hebben met de groepen 1 & 2 naar de voorstelling De Kikker Prinses gekeken. De kinderen en de leerkrachten hebben erg genoten. van de mooie poppen en het decor en natuurlijk van het betoverend verhaal. Tot snel met een nieuw voorstelling.
Jaap Lotstra Jaap Lotstra wrote on November 6, 2015 at 10:09 am:
Werkelijk alle aspecten waren geweldig, zowel het verhaal, het spel, de poppen, decor, licht en geluid. Ondanks dat het voor kleine kinderen is gemaakt was het ook voor ons volwassenen zeer vermakelijk. Dat is het kenmerk van kwaliteit!
Dianne van Kaathoven Dianne van Kaathoven wrote on August 27, 2015 at 10:08 am:
Superbedankt voor vandaag, de kinderen hebben genoten! Echt in 1 woord Geweldig, complimenten! Hiep Hoi kinderfestival Beek en Donk
SBO de Ark SBO de Ark wrote on July 11, 2015 at 10:07 am:
De voorstelling is super goed ontvangen, al mijn collega's waren een en al lof. Zo mooi dat jullie onze leerlingen zo kunnen boeien!