Select Language

Guestbook

Guestbook

 
MarjoleinMarjolein from Den Bosch wrote on April 8, 2019 at 1:17 pm:
Wat was het weer een geweldig mooie en fantastisch uitgevoerde voorstelling! De kinderen hebben genoten van het spannende sprookje Aladdin, wat was het betoverend en wat een aandacht bleven de kinderen houden voor alles wat er gebeurde.
OCCI KinderpretOCCI Kinderpret from Amsterdam wrote on October 25, 2018 at 6:47 am:
Occii Kinderpret Super bedankt namens 101 kindjes en ouders en BSO-begeleiders voor een prachtige fantastische sprookjesmiddag Koekla!
Sander AmerongenSander Amerongen wrote on July 24, 2018 at 12:15 pm:
We zijn zeer blij dat we jullie hebben gevonden en we zijn zeer tevreden over jullie professionaliteit. Wat is Christina goed zeg! Haar stem, bewegingen en enthousiasme is uniek bewonderenswaardig! De poppen zijn zo mooi!De muziek, geluiden en verlichting adembenemend!
Caroline SeerbCaroline Seerb from Gent wrote on January 6, 2018 at 11:07 pm:
Het Spookje was in 1 woord prachtig!! Doe zo verder. Hier hebben we met z'n allen heel erg genoten!! Ook jouw uitdrukkingen vond ik zo mooi, ook als je even niet zelf meespeelde. Mooi decor, prachtige verlichting, geluid, media. Een compleet spel.
Danilo LiwanagDanilo Liwanag from Quezon City wrote on December 14, 2017 at 11:10 am:
Your show at the Quanzhou China Festival was truly amazing. As I had said; you’re not only a good puppeteer but also a versatile theater actress. I have watch closely your moves in managing the manipulation of all your puppets and its wow! terrific.
MarjoleinMarjolein from Den Bosch wrote on October 9, 2017 at 7:53 pm:
Vandaag hebben de kleuters en hun leerkrachten weer ontzettend genoten van jullie fantastische voorstelling!Dit keer keken wij naar een nieuwe voorstelling van jullie: Het Spookje. Wat een kwaliteit op alle gebieden: De uitvoering weer zo professioneel, de teksten precies goed, de muziek zo mooi samengesteld, de spanning en ontspanning goed afgewisseld, het verhaal. Het was ronduit weer geweldig! Bedankt en graag tot ziens op Het Bossche Broek.
Leonie BaaijensLeonie Baaijens from Monnickendam wrote on February 13, 2017 at 3:46 pm:
Op 16 januari met de klas naar de voorstelling van de Kikkerprinses geweest. Wat een geweldige voorstelling! De kinderen hebben ademloos zitten kijken. Prachtige poppen, goed gespeeld verhaal met afwisselend spannende stukjes en dan weer grapjes. Echt een aanrader, bedankt Koekla!
Pcbs de RegenboogPcbs de Regenboog from Rozenburg op wrote on September 16, 2016 at 5:45 pm:
Vandaag waren jullie bij ons op school met de voorstelling 'de Kikkerprinses'. Een geweldige voorstelling waar de kinderen ademloos naar hebben zitten kijken. We zien jullie graag bij ons terug.
Obs Harry BanninkObs Harry Bannink wrote on March 10, 2016 at 10:11 am:
Elk jaar als Koekla in het kunstmenu staat kijken wij niet verder..... Iets mooier dan met de kleuters naar een voorstelling van Koekla kijken is er niet! Gisteren en vandaag bezochten we "kabouter Thijm". Het was weer geweldig!!! Tot volgend jaar
NeleNele wrote on February 21, 2016 at 10:11 am:
Vandaag naar jullie voorstelling 'Kabouter Thijm' te Opwijk (B) geweest. Het decor, de prachtige poppen, de betoverende sfeer en de spannende dialogen tussen de poppen ... Een aanrader. Heel knap wat jullie met twee neerzetten.
Mira Beckers Theater LandgraafMira Beckers Theater Landgraaf wrote on January 26, 2016 at 10:10 am:
Het was weer volle bak. Van jong tot oud heeft genoten van jullie voorstelling. Het prachtige poppenspel van Christina, de mooie wendbare decors prachtig verlicht door Gillian, en last but not least de prachtige poppen! We zien jullie graag terug volgend seizoen in theater Landgraaf!
Rob van der HorstRob van der Horst wrote on November 13, 2015 at 10:09 am:
Basis school de Zuidwester uit Haarlem, hebben met de groepen 1 & 2 naar de voorstelling De Kikker Prinses gekeken. De kinderen en de leerkrachten hebben erg genoten. van de mooie poppen en het decor en natuurlijk van het betoverend verhaal. Tot snel met een nieuw voorstelling.
Jaap LotstraJaap Lotstra wrote on November 6, 2015 at 10:09 am:
Werkelijk alle aspecten waren geweldig, zowel het verhaal, het spel, de poppen, decor, licht en geluid. Ondanks dat het voor kleine kinderen is gemaakt was het ook voor ons volwassenen zeer vermakelijk. Dat is het kenmerk van kwaliteit!
Dianne van KaathovenDianne van Kaathoven wrote on August 27, 2015 at 10:08 am:
Superbedankt voor vandaag, de kinderen hebben genoten! Echt in 1 woord Geweldig, complimenten! Hiep Hoi kinderfestival Beek en Donk
SBO de ArkSBO de Ark wrote on July 11, 2015 at 10:07 am:
De voorstelling is super goed ontvangen, al mijn collega's waren een en al lof. Zo mooi dat jullie onze leerlingen zo kunnen boeien!
Irina BrandIrina Brand wrote on March 29, 2015 at 10:06 am:
Met de hele familie naar De kikkerprinses gegaan.Dat is een Russische sprookje met Nederlandse tinten.Erg leuk voor kinderen en volwassenen. Christina en Gilian zijn erg enthousiaste en getalenteerde mensen met liefde voor kinderen en kunst.bedankt en tot volgende keer1 Spasibo!
Karin BoerKarin Boer wrote on March 26, 2015 at 10:05 am:
Superleuke voorstelling gezien vandaag in theater Concordia. De Kikkerprinses was echt genieten. Groep 2-3 van Basisschool St. Jan is er nog niet over uitgepraat. Bedankt!
Yvonne AldenzeeYvonne Aldenzee wrote on December 22, 2014 at 10:05 am:
Onze mensen hebben volop genoten! Het was zo bijzonder om te zien, dat zelfs mensen die dit soort activiteiten normaal niet aankunnen, nu intens zaten te genieten! Het was een feest voor oog en oor! ORO dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
mj horstink van dongenmj horstink van dongen wrote on October 23, 2014 at 10:04 am:
Met de kleinkinderen naar de voorstelling"de kikkerprinses" geweest. We hebben genoten! Super mooi! Mijn complimenten!
meester Pietermeester Pieter wrote on September 23, 2014 at 10:03 am:
Zojuist genoten van duimelijntje! Geweldig mooi gedaan met het decor! Op de juiste momenten klonken er betoverende geluiden en mooie muzikale intermezzo's. Door de hele opbouw van het stuk met daarin veel humor bleven de kinderen tot het einde toe geboeid.